Vesimeloni naked cake



 Tässä raikkaassa kakussa pohja on vesimelonia ja kreeminä toimii kookoskerma. Täydellinen kesäherkku!

Tarvitset:

-noin puolikas vesimeloni, koosta riippuen

-kaksi purkkia kookoskermaa

-1tl vaniljajauhetta (jos käytät vaniljasokeria, niin laita sitä 2tl)

- kukkia ja alumiinifolioa koristeluun


1. Vatkaa kookoskerma semi jämäkäksi vaahdoksi. Lisää lopuksi vaniljajauhe. Laita jääkaappiin.

2. Aloita leikkaamalla vesimelonista kolme yhtä paksua viipaletta (kakun pohjiksi).

3. Leikaa pohjista saman kokoisa esim. pientä lautasta apuna käyttäen. Aseta lautanen pohjan päälle ja leikkaa reunoja pitkin.

4. Kokoa kakku suoraan kakkulautaselle. Levitä pohjan päälle kookoskermaa, sen päälle seuraava pohja, sitten kookoskermaa ja lopuksi kolmas pohja. Ole tarkka, ettei kakku mene vinoon.

5. Laita kakun reunoille kookoskermaa vain ohut kerros, niin, että pohja näkyy alta. Jos et halua tehdä naked cakea, voit levittää sitä enemmän. Levitä loppu kookoskerma kakun pinnalle ja muista tasoittaa hyvin.

6. Jos koristelet kakun kukilla (ei tarvitse olla syötäviä), leikkaa alumiinifolioa pieniksi palasiksi ja kääri kukkien tyvet niihin. Aseta kukat kauniisti kakun pinnalle. 

Voit koristella kakun myös esim. marjoilla tai sokerimassasta tehdyillä kakkukoristeilla.

♡: Zuzanna

Kommentit